- gép ismertető - Easy-m

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

- gép ismertető

Gépek-
A korszerű poliuretán alapanyagok üzemszerű feldolgozásához poliuretán habosítógépek és különböző segédberendezések szükségesek.

Az Easy Poliuretán Technika kft a tervezett technológia igényei és a Megrendelő kivánságai, lehetőségei figyelembevételével készíti el ajánlatát a poliuretán habosítógépre, gyártósorra.
Gépeinkben alkalmazott műszaki megoldások megegyeznek a neves gyártók megoldásaival, e téren nagy csodát nem lehet csinálni. 

Fő alkatrész-beszállítóink a legnagyobb gyártók közé tartoznak, kiválasztásuk  több éves tapasztalat alapján történt.
Garancia vállalásunk is az e területen szokásos (gyártmányfüggő).

Ami az előnyünk: a Megrendelői igényeknek megfelelő "testreszabott" berendezés, annak hasonló módú telepítése; beleértve a vezérléssel kapcsolatos elvárásokat is; mindez versenyképes áron.

És: ITT vagyunk !!! ; azaz az eladást követően is elérhetőek vagyunk, "after sale" szolgáltatásink (pótalkatrész, módosítás, javítás, karbantartás; technológia váltás, áttelepítés) könnyen, gazdaságosan, gyorsan igénybe vehetőek. Igy az esetleg jelentkező problémákat megoldására, nem pedig megmagyarázására törekszünk. (... és aki tapasztalt PUR felhasználó, az tudja, probléma mindíg lehet és szinte biztos, hogy rosszkor!) Mint egykori PUR termékgyártó jól tudom, alapvetően fontos a gyártóképesség; azaz a Megrendelőinknél műszaki okból bekövetkező, rendkívüli gépleállás azonnali beavatkozást követel meg, akár egyéb tevékenységünk rovására is! Megrendelésükkel ezt a szolgálatói alapevet is megkapják.

Vezérlésünk alapja a szokásos, színes-érintőképernyős PLC (OPLC) vezérlőközpont, egyedi csatolófelülettel; frekvenciaváltós hajtásokkal; archiváló- és kommunikációs lehetőséggel.

Egyedi igényeknek megfelelő, egyedi minőségű / általános / költségtakarékos poliuretán habosítógépeket egyeránt készítünk; többnyire rövid (Megrendelői oldalról ez inkább "nem túl hosszú"  ) vállalási határidővel.

Kapcsolat: Németh Elek, e-mail: e@sy.hu; tel: +36 309928663
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz